Uw gezondheid in vertrouwde handen

Apotheek Reade is er voor cliënten, bezoekers en medewerkers van Reade. Wij stellen in onze dienstverlening goede zorg voor uw gezondheid centraal. Hieronder verstaan wij niet alleen het verstrekken van de juiste medicijnen, maar ook heldere voorlichting en persoonlijk advies over medicijngebruik.

De apotheek is gespecialiseerd in medicijngebruik bij reuma en andere aandoeningen van het houdings- en bewegingsapparaat. Voor specialistische medicijnen (TNF-blokkers oftewel biologicals) heeft Apotheek Reade haar service Reade@Home.

Ook voor uw hulpmiddelen bent u bij Apotheek Reade aan het juiste adres. In samenwerking met de divisie Revalidatie hebben wij een kernassortiment met producten die voor mensen met een bewegingsbeperking het leven weer zo veel aangenamer kunnen maken. Lees hier meer over onder “hulpmiddelen”.

Geeft u Apotheek Reade toestemming voor het elektronisch beschikbaar stellen van uw medische gegevens via het LSP (Landelijk Schakelpunt)? Het LSP zorgt voor snelle en betrouwbare elektronische uitwisseling van medische gegevens. Zorgverleners, zoals een huisarts of apotheek, kunnen hun computersysteem aansluiten op het beveiligde netwerk van het LSP. U kunt de toestemming regelen via deze link

 

Over wat/wie zoekt u informatie?

 

Contact en bezoekadres

Bezoekadres
Apotheek Reade
Dr. Jan van Breemenstraat 2
1056 AB Amsterdam 

Contactgegevens
T (020) 589 63 88
F (020) 589 63 89
E apotheek@reade.nl
I www.apotheekReade.nl
I www.ReadeAtHome.nl

Openingstijden
Ma-Di-Woe-Vrij: 8.30 - 17.00 uur
Donderdag: 8:30 - 19.00 uur